Sari la conținut

Marius Copil s-a calificat în turul doi la turneul de dublu de la Roland Garros


stranger

Postări Recomandate

Marius Copil şi Rohan Bopanna s-au calificat, marţi, în turul secund al turneului de dublu de la Roland Garros, după ce au trecut de cuplul format din sud-africanul Raven Klaasen şi neo-zeelandezul Michael Venus, scor 6-3, 7-6 (4).

 

Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în turul doi la turneul de dublu de la Roland Garros

 

Marius Copil (83) nu mai evoluase din februarie 2019 la un turneu de dublu, însă arădeanul a decis să-şi încerce norocul la Grand Slam-ul din Franţa. Copil a făcut pereche în premieră cu indianul Rohan Bopanna (39 de ani), cel care a evoluat o perioadă îndelungată alături de un alt român, Florin Mergea, în circuitul de dublu.

 

Cei doi au făcut faţă cu brio celor cotaţi cu şansa a şasea la câştigarea turneului. Bopanna şi Copil s-au impus cu 6-3 în primul set, iar în actul secund au avut nevoie de tie-break pentru calificarea în turul secund.

 

În următoarea fază, Bopanna şi Copil vor întâlni învingătorii din duelul Ugo Humbert/Adrian Mannarino - Benjamin Bonzi/Antoine Hoang, care se va disputa mâine. La întrecerea de dublu de la Roland Garros mai participă şi Horia Tecău, care a obţinut, tot astăzi, calificarea în turul secund, alături de Jean-Julien Rojer.

 

Marius Copil a fost eliminat de pe tabloul principal de la simplu încă din prima rundă, de favoritul publicului, Benoit Paire (38 ATP), scor 4-6, 7-6 (5), 0-6, 1-6.

 

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.