Sari la conținut

Barack Obama, despre Lionel Messi: Până şi geniile lucreză cu alţi oameni


stranger

Postări Recomandate

Lionel Messi (31 de ani) se pregăteşte de un nou turneu final alături de echipa naţională a Argentinei, iar vedeta lui FC Barceona a primit încurajări din partea lui Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

 

Imaginea articolului Barack Obama, despre Lionel Messi: PânÄ Åi geniile lucrezÄ cu alÅ£i oameni

 

Naţionala lui Messi a ajuns până în fazele superioare ale turneelor finale din ultimii ani, însă nu a reuşit să-şi treacă în cont niciun trofeu. Vinovat pentru această situaţie a fost văzut de multe ori chiar Lionel Messi.

 

Prezent într-o conferinţă la Bogota, Barack Obama crede că eşecurile din ultima vreme ale Argentinei provin din faptul că "Pumele" nu joacă precum o echipă.

 

"Inclusiv oamenii care sunt consideraţi genii lucrează cu alţi oameni pentru a-şi dezvolta stilul. Deşi îl are în echipă pe minunatul Messi, Argentina are probleme să câştige Campionatul Mondial. Sfatul meu pentru cei tineri este că trebuie să-şi dea seama că sunt foarte puţini cei care reuşesc să atingă lucruri măreţe pe cont propriu", a declarat Obama, potrivit fotmob.com.

 

În ciuda faptului că Lionel Messi a marcat 65 de goluri pentru ţara sa în cele 129 de partide în care a fost folosit, decarul nu a câştigat niciun trofeu alături de prima echipă. Cu el în teren, Argentina a pierdut dramatic în trei finale, cea mai importantă la Campionatul Mondial din 2014, contra Germaniei, scor 0-1, după prelungiri. Au urmat apoi cele dou ediţii din Copa America, în 2014 şi 2016, când Chile a învins-o la penalty-uri în ultimul act. În urma ratării acestor trofee, Messi, coechipierii şi staff-ul tehnic au primit numeroase critici din partea fanilor naţionalei.

 

După Campionatul Mondial din Rusia, cvintuplul câştigător al Balonul de Aur a luat o pauză mai lungă de la echipa naţională, el revenind pe teren la amicalul cu Venezuela, din luna martie, scor 1-3. Messi va fi pe teren la ediţia din acest an a Copei America, acolo unde Argentina se află în grupa B, alături de Paraguay, Columbia şi Qatar.

 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.