Sari la conținut

Fetiţa de 6 ani, din Maramureş dispărută de acasă, găsită moartă, pe malul Tisei


stranger

Postări Recomandate

Fetiţa de 6 ani dispărută în data de 10 mai din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, a fost descoperită moartă în Ucraina, pe malul râului Tisa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului FetiÅ£a de 6 ani, din MaramureÅ dispÄrutÄ de acasÄ, gÄsitÄ moartÄ, pe malul Tisei, în Ucraina

 

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, miercuri, că fetiţa s-a înecat şi că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

 

„În urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile ucrainene, a verificărilor efectuate şi a recunoaşterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetiţa de 6 ani dispărută din localitatea Repedea. Fetiţa s-a înecat, astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. În cauză se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului care a fost descoperit pe malul ucrainean al Tisei, în localitatea Teceu Mare (Tiaciv). Tatăl fetiţei a fost la faţa locului şi a identificat cadavrul”, au spus sursele citate.

 

Fetiţa a dispărut de acasă în 10 mai, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin. Căutările au început imediat cu echipaje de poliţie, jandarmi, pompieri şi foarte mulţi voluntari. După un timp, a fost găsit tricoul cu care era îmbrăcată fetiţa, în apă, la aproximativ 300 de metri de locuinţă.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.