Sari la conținut

Fotbal: Naţionala s-a pregătit la Mogoşoaia în efectiv redus


Răzvan-

Postări Recomandate

Zece jucători din lotul de 26 convocat de selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Cosmin Contra, pentru partidele cu Norvegia şi Malta, din preliminariile EURO 2020, s-au antrenat luni şi marţi la baza de la Mogoşoaia, potrivit site-ului FRF.

Romario Benzar, Iulian Cristea, Alin Toşca, Ciprian Deac, Dennis Man, Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Gheorghe Grozav, Nicolae Stanciu şi George Ţucudean s-au pregătit intens timp de 75 de minute, lucrând pe mai multe ateliere, în special la capitolul forţă. Şedinţa de pregătire s-a încheiat cu un joc de posesie.

Pe 7 iunie, la Oslo, România va întâlni echipa Norvegiei, iar pe 10 iunie va juca împotriva Maltei, tot în deplasare. Ambele partide contează pentru preliminariile EURO 2020, turneu final la care Bucureştiul va găzdui patru partide.

Reunirea oficială a tricolorilor pentru aceste două partide este programată pe 1 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)

  • Like 1

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.