Sari la conținut

Dinamo l-a pierdut pe Diego Fabbrini. Italianul a semnat cu CSKA Sofia!


Dolixec

Postări Recomandate

NTQzZWI0Mzc5ZTBiNWUwYjUxMmM5OGNmMzJlNGE=

 

Diego Fabbrini (28 de ani) n-a avut nicio intenție de a semna cu Dinamo în această vară. Mijlocașul italian a semnat marți, 28 mai 2019, la prânz, cu CSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei.

 

Diego Fabbrini, care joacă rolul de playmaker, a semnat pe trei sezoane și vine de la echipa din Ronia FC Botoșani, unde a jucat 31 de meciuri și a reușit cinci goluri și cinci pase de gol”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării de la sud de Dunăre.

 

Mircea Rednic (57 de ani) spera să se poată țină de cuvânt și să facă la Dinamo o echipă capabilă să se bată la titlu în sezonul viitor. Tocmai de aceea, tehnicianul roș-albilor a încercat să-l convingă pe Diego Fabbrini (28 de ani) să vină la gruparea din ȘoseauaȘtefan cel Mare”. ”Puriul” ar fi dorit să închege jocul ”câinilor” în jurul lui Dan Nistor (31 de ani) și a lui Fabbrini.

La începutul lunii septembrie 2018, Diego Fabbrini a venit liber de contract la FC Botoșani de la echipa de liga secundă din Anglia, Birmingham, după ce fusese împrumutat la Oviedo, în Spania. Acordul dintre fotbalistul italian și gruparea moldavă va expira la finalul actualului sezon.

30 de meciuri, 5 goluri și 4 pase de gol are Fabbrini pentru Botoșani, în acest sezon, în toate competițiile.

800.000 de euro este cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.

 

SURSA

76561198319006379.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.