--> Sari la conținut

Dinamo, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au pus ochii pe jucătorii Gazului


stranger

Postări Recomandate

colaj bun ivanov, caiado, rondon

 

Una dintre condiţiile ca Edi Iordănescu să rămână la Gaz Metan Mediaş este formarea unui lot competitiv pentru sezonul viitor. Pentru aşa ceva, prima garanţie este aceea de a menţine cea mai mare parte a lotului actual,  lângă care să fie aduşi alţi jucători valoroşi. Numai că în faţa unor oferte concrete venite de la echipe importante, mai mulţi dintre jucători sunt gata să plece. Iar Iordănescu ar avea un motiv în plus să vrea să părăsească Gazul.

 

Ivanov, Caiado şi Rondon sunt cu bagajele făcute, influenţaţi şi de situaţia din ultima perioadă, în care au fost întârzieri mari la salarii. Dacă nu reuşeşte să-i ţină la echipă, conducerea ar putea avea probleme şi cu Edi Iordănescu. Acesta a spus de mai multe ori că acceptă să rămână la Mediaş dacă echipa iese din insolvenţă şi reuşeşte să-şi întărească lotul.

  • Antoni Ivanov este dorit de Universitatea Craiova

Oltenii îl vor pe Antoni Ivanov (23 de ani), jucător pe care anul trecut l-a dorit şi FCSB, după ce l-a numit pe Mihai Teja la cârma FCSB-ului. Clauza de 500.000 de euro pe care o are jucătorul l-a făcut pe Gigi Becali să renunţe la fotbalist şi cel mai probabil nici Craiova nu va achita un asemenea preţ. Cele două cluburi au început negocierile şi rămâne de văzut dacă se va ajunge la o sumă care să vonvină ambelor părţi.

  • David Caiado este dorit de Dinamo

Dinamo încearcă să transfere şi din campionatul intern, iar unul dintre fotbaliştii doriţi este David Caiado. Chiar dacă are 32 de ani şi e puţin probabil ca el să mai poată aduce vreun venit clubului printr-un eventual transfer ulterior. Discuţiile s-au intensificat mai ales după ce tratativele pentru Fabbrini s-au împotmotlit, iar în cele din urmă au ajuns să cadă definitiv din cauza ofertei primite de italian de la CSKA Sofia.

  • Rondon este dorit de CFR Cluj

A doua oară la rând campioană în Liga 1, CFR Cluj are drept obiectiv calificarea echipei în grupele unei competiţii europene. Chiar dacă ardelenii sunt nevoiţi să aducă jucători tineri pentru a respecta regula U21 impusă de FRF, cu doi jucători pe teren la startul partidei, fotbaliştii cu experienţă sunt cei care pot ajuta în cursa pentru Europa. 
Transferul lui Rondon, 33 de ani, este însă întârziat de situaţia lui George Ţucudean.

 

Dacă golgheterul la zi al campionatului va pleca în străinătate, atunci Rondon are cale liberă. În schimb, dacă George primeşte o ofertă importantă sau dintr-un motiv sau altul ar sta pe bară mai multă vreme, atunci clujenii ar accepta pretenţiile atacantului din Venezuela.

 

La final de contract mai sunt Ely Fernandes, Sebastian Mailat (împrumutat de la CFR) şi Yazalde.

Gaz Metan-Concordia Chiajna este ultimul meci din acest sezon şi se va juca duminică, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.