Sari la conținut

Ricciardo critică erorile de strategie comise de Renault la Monaco


stranger

Postări Recomandate

Ricciardo criticÄ erorile de strategie comise de Renault la Monaco: "Nu ne permitem astfel de greÈeli" - Poza 1

Daniel Ricciardo afirmă că Renault nu-și poate permite să comită din nou erori de strategie precum cele de la Monaco, unde pilotul australian a terminat pe locul 10 după ce inițial urcase pe poziția a cincea.
 

Aventura lui Daniel Ricciardo la Renault după sezoanele petrecute alături de Red Bull Racing nu a început conform așteptărilor sale.


După o primă clasare în puncte în Marele Premiu al Chinei, australianul a abandonat în Azerbaidjan și a terminat pe locul 12 în Spania înainte de a obține locul 10 pe circuitul de la Monaco. El a progresat însă pe locul 9 ca urmare a unei penalizări primite de Romain Grosjean în timpul cursei.

 

Chiar dacă a doua clasare în puncte din acest sezon poate fi privită ca pe un element pozitiv, australianul a criticat o eroare de strategie comisă de echipa franceza.

 

Plecat de pe locul 6 al grilei de start, Ricciardo l-a depășit pe Kevin Magnussen și a urcat pe locul 5, însă a fost chemat la boxe imediat după intrarea pe circuit a Safety Car-ului. El a revenit pe circuit într-un grup de piloți care a fost blocat în spatele lui Lando Norris, astfel că nu a avut oportunitatea de a reveni pe locul pe care a concurat anterior.

 

"A fost frustrant. Voi rezolva asta cu echipa. Vrem să ne descurcăm mai bine și ne putem descurca mai bine. Era evident că Norris urma să ne blocheze, deoarece Carlos Sainz începuse să-și construiască un avans. Acestea sunt lucrurile pe care le văd când pilotez monopostul, de ce nu le pot vedea și alții. Nu putem continua să facem astfel de greșeli", a declarat el.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.