--> Sari la conținut

Mașina lui Dragnea, pe OLX: urmărită prin București, „abandonată” la SH


stranger

Postări Recomandate

MaÈina lui Dragnea, pe OLX: urmÄritÄ prin BucureÈti, âabandonatÄâ la SH

 

Judecătorii au decis că Liviu Dragnea să meargă la închisoare. El a avut posibilitatea de a se preda singur la Poliție sau să fie ridicat de acasă. A ales să se predea.

 

La câteva ore după ce a primit sentința definitivă din partea judecătorilor de la Curtea Supremă, fostul lider al PSD s-a predat la Secția 2 Poliție. El a plecat de acasă într-un automobil Skoda Suberb cu numărul B 89 ZRB. După ce a fost urmărită prin București de jurnaliști, automobilul a fost „abandonat” la SH, direct pe OLX.ro

 

Mașina lui Dragnea se vinde cu 10.000 de euro (negociabil), merge cu Diesel și are 20.000 de kilometri la bord. Motivul pentru care o vinde? „Nu o mai folosesc, am plecat în vacanță”. Dacă vrei să cumperi mașina atunci o poți face aici.

 

skoda.jpg

 

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în Dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

 

Judecătorii au trimis către Tribunalul București actele care dovedesc că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare, iar ulterior actele au fost trimise la Poliție. Un echipaj a sosit la locuința lui Liviu Dragnea pentru a se asigura că acesta nu are arme și că nu încearcă să se sinucidă.

 

Dragnea a fost scos într-o mașină cu geamuri fumurii. El a stat pe bancheta din spate și a fost acoperit de o haină plasată pentru a nu fi filmat de jurnaliști. În fața casei sale, a fost huiduit de mai multe persoane. Mașina în care se afla a oprit la un moment dat la un semafor din Capitală, moment în care mai mulți cetățeni s-au apropiat și au început să îl huiduie din nou.

 

Fostul lider al PSD merge la Secția 2 Poliție, de unde va fi preluat de un echipaj care îl va transporta la Penitenciarul Rahova. Drum bun!

 

  • Like 1
  • Haha 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.