Sari la conținut

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei; o


Răzvan-

Postări Recomandate

Câteva sute de persoane s-au strâns, luni seară, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de Guvern şi de coaliţia aflată la putere, dar şi pentru a sărbători rezultatele obţinute de partidele din opoziţie la alegerile europarlamentare de duminică.

Oamenii adunaţi în faţa sediului Guvernului flutură steaguri ale României şi ale Uniunii Europene şi afişează bannere cu mesajele "Jos penalii!" şi "#ca prostul". De asemenea, participanţii la protest scandează lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!" şi "PSD - ciuma roşie".

Aceştia îşi manifestă totodată solidaritatea cu românii care nu au putut să voteze duminică în secţiile din străinătate din cauza modului de organizare a scrutinului. Ei strigă ''Diaspora''.

Perimetrul din centrul Pieţei Victoria în care se află protestatarii nu a fost înconjurat de garduri. În zonă nu se află efective de jandarmi.

Evenimentul a fost anunţat pe reţelele de socializare, fiind intitulat ''Sărbătoarea primei victorii''.

AGERPRES/(AS - autor: Mihai Stoica, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

  • Like 1

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.