Sari la conținut

Simona Halep a votat la alegerile europarlamentare. Aflată la Paris


stranger

Postări Recomandate

Roland Garros 2019 | Simona Halep a votat la alegerile europarlamentare. AflatÄ la Paris, românca a mers la secÅ£ia de votare. FOTO & VIDEO | PrezenÅ£a sa la urne a creat isterie

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a mers să voteze la alegerile europarlamentare + referendumul pe justiţie. Aflată la Paris, acolo unde se pregăteşte să ia starul la Roland Garros, campioana en-titre a Openului francez a creat isterie cu prezenţa sa la urnele de votare din capitala Franţei. Halep s-a ţinut de cuvânt şi a mers să pună ştampila pe buletinele de vot.

 

Europarlamentarele s-au suprapus, în acest an, cu startul turneului de la Roland Garros. Simona Halep, campioana en-titre, a votat la Ambasada României din Paris. Prezenţa la secţia de votare a făcut valuri printre românii prezenţi, de asemenea, la urne. Românii i-au făcut loc în faţă campioanei de la Roland Garros.

Simona Halep a fost întâmpinată cu aplauze de către românii prezenţi în capitala Franţei. Aceştia i-au scandat numele după ce a ieşit de la urnă, au aplaudat-o pe sportivă şi au rugat-o să facă poze şi selfie-uri cu ea. Unul dintre românii din diaspora chiar i-a pupat mâna la plecare, scrie fanatik.ro.

 

Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Horia Tecău au votat, de asemenea, de la Paris.

 


 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.