Sari la conținut

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a câștigat iar titlul cu CFR Cluj


stranger

Postări Recomandate

dan petrescu deget cfr-viit

Dan Petrescu (51 de ani) a câștigat al treilea titlu de campion în România, ca tehnician, al doilea consecutiv cu CFR Cluj, dar are deja alte griji pe cap. Tehnicianul grupării din Gruia ”a sărit” direct la gâtul conducerii FRF, cea care a decis ca din sezonul viitor să fie instaurată regula cu doi jucători sub 21 de ani în formula de start a echipelor din Liga 1.

 

”Trebuie să fim realiști, nu pesimiști sau optimiști. Noi vom pleca cu handicap anul viitor, din cauza acestei reguli cu doi jucători U121 in formula de start! Este o decizie care nu ajută fotbalul românesc.

 

Dacă am un jucător bun, tânăr îl bag, dacă nu, nu! De ce mă obligă să-i bag? Steaua are 7- 8 jucători de valoare, Viitorul are aproape tot lotul format numai din tineri, Craiova are 3-4 jucători, noi îl avem doar pe Costache, restul doar speranțe, nu certitudini!”, a răbufnit Dan Petrescu, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

  • Dan Petrescu a plecat în Rusia! Gică Hagi: "Întrebaţi-l ce căuta acolo"

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, proaspăta câștigătoare a Cupei României, după 2-1 cu Astra în finala de sâmbătă, de la Ploiești, a glumit în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu giurgiuvenii, pe seama viitorului lui Dan Petrescu.

 

Tehnicianul campioanei a fost în Rusia, iar "Regele" s-a ţinut de şotii. După un nou titlu cu CFR-ul, "Super Dan" a mers în Rusia, în vacanţă, pentru a vizita Moscova. Gică Hagi a glumit pe seama subiectului, în ideea în care bunul său prieten e momit permanent cu oferte foarte bune. "Am vorbit cu el, am auzit că e prin Rusia, nu ştiu, întrebaţi-l ce căuta pe acolo", a glumit Gică Hagi.

 

Dan Petrescu a lămurit însă lucrurile, dând de înţeles că este, de fapt, în Dubai. ”Sunt în vacanță. E doar o problemă personală și nu e cazul să dau detalii despre cum îmi petrec timpul liber!”, a fost reacţia lui Dan Petrescu în Gazetă. 

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.