--> Sari la conținut

Alfa Romeo Stelvio va primi un facelift în 2020


stranger

Postări Recomandate

Alfa Romeo Stelvio va primi un facelift în 2020: design uÈor modificat, faruri full-LED Èi motorizÄri mild-hybrid - Poza 1

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un facelift pentru Stelvio, debutul fiind așteptat în prima jumătate a anului viitor. Primele informații arată că Stelvio facelift va avea un design ușor modificat, faruri full-LED și că va primi motorizări mild-hybrid.

 

Alfa Romeo Stelvio este în prezent cel mai bine vândut model din gama constructorului italian, cu peste 40.000 de unități livrate către clienți în 2018.


După premiera mondială din toamna anului 2016, Stelvio este pe punctul să primească un facelift în cursul anului viitor. Potrivit imaginilor spion surprinse în timpul testelor, designul va fi doar ușor modificat, însă Stelvio facelift va primi faruri noi cu tehnologie full-LED.

 

Interiorul va fi și el îmbunătățit, urmând să apară un instrumentar de bord complet digital cu head-up display.

 

Vor fi noutăți și în gama de motorizări, acolo unde Stelvio facelift ar urma să dobândească un sistem de propulsie mild-hybrid la 48 V. Sistemul promite reducerea emisiilor de CO2, dar și mai multă putere pentru SUV-ul italian.

 

Alfa Romeo Stelvio facelit ar urma să primească și o versiune plug-in hybrid, dar undeva în anul 2021.

  • Like 1
  • Confused 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.