--> Sari la conținut

Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România


stranger

Postări Recomandate

Efectul programului Rabla Plus: Nissan Leaf a devenit cea mai vândutÄ maÈinÄ electricÄ Ã®n România în primele patru luni ale anului - Poza 1

Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică în România în primele patru luni ale anului cu 53 de unități, la scurt timp după startul programului Rabla Plus, care a generat o creștere cu 52% a numărului de mașini electrice comercializate în țara noastră.

 

Vânzările de mașini electrice au crescut semnificativ în luna aprilie pe piața din România, imediat după startul programului Rabla Plus, prin care clienții primesc un bonus de 45.000 de lei (aproape 10.000 de euro) fără să fie nevoiți să caseze o mașină veche.


Principalul câștigător al programului Rabla Plus a fost Nissan Leaf, care a ajuns la 53 de unități comercializate în primele patru luni ale anului, după ce în primele trei luni înregistrase doar 12 comenzi.

 

Astfel, Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică din România în primele patru luni ale anului, în condițiile în care Volkswagen și Smart au obținut doar beneficii modeste de pe urma programului.

 

Volkswagen ocupă locul doi în topul mărcilor cu 43 de unități e-Golf și e-Up, în timp ce Smart completează podiumul cu 40 de unități cu Smart Fortwo și Smart Forfour. Între timp, BMW s-a oprit la pragul de 25 de unități i3 și este urmată de Renault cu 17 unități Zoe, în timp ce Jaguar nu a reușit să mai vândă nicio unitate I-Pace în luna aprilie.

 

În ansamblu, piața de mașini electrice a înregistrat o creștere puternică de 52.1% la nivelul primelor patru luni ale anului, la 184 de unități, după ce în primele trei luni creșterea a fost de numai 5% în așteptarea startului pentru Rabla Plus.

  • Confused 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.