Sari la conținut

LG 29UM69G-B – monitor de gaming ultrawide!


Silcky

Postări Recomandate

LG 29UM69G-B ofera mai mult decat Full HD, la bani de Full HD, iar bonus primesti si AMD FreeSync.

 

LG-29UM69G-B_1.jpg

 

Traim intr-o lume in care standardul de rezolutie este 1080p, insa LG propune cu o solutie interesanta de monitoare dedicate gamerilor care au un buget ceva mai restrans, dar doresc ceva pe care sa se vada bine jocurile si filmele iar rezolutia sa fie si ea mai mare.

 

Pe acest segment isi face loc LG 29UM69G-B. Acest monitor este unul ultrawide 21:9, cu o rezolutie peste Full HD, dar care nu te pune sa iti schimbi placa video si in plus beneficieaza de suport pentru AMD FreeSync. Standarul cinematic 21:9 ofera atat in jocuri cat si in mediul de lucru foto sau video un spatiu mult mai larg in care sa ne extindem. LG 29UM69G-B ne propune o rezolutie de 2560 pe 1080 pixeli, cu un panou IPS de calitate foarte buna, cu unghiuri largi de vizualizare si un timp de raspuns de 5ms GTG sau 1ms daca activam functia Motion Blur Reduction.

 

Panoul este unul pe 6 biti, dar pentru gaming sau streaming este excelent, poate si putina editare video sau foto, dar nu la nivel profesional. Luminozitatea acestuia este de 250cd/m2, suficient de mare incat sa se vada bine si cu lumina mare in camera. Meniul nu iese nici el din tiparul LG, existand un singur buton la baza monitorului; acesta odata actionat aducand la degetul utilizatorului preseturile de imagine, input-ul si meniul propiu zis, fiind extrem de usor sa iti setezi monitorul. Monitor, care cu toate ca vine calibrat din fabrica, va avea nevoie de ceva suruburi stranse de utilizator, mofturile cand vine vorba de imagine variind de la user la user.

 

LG-29UM69G-B_2.jpeg

 

Pana la urma discutam despre un monitor de buget, iar LG 29UM69G-B satisface nevoia gamerului obisnuit. Stativul este realizat dintr-un miez de metal peste care LG au aplicat plastic, piciorul avand un sistem de prindere care permite culisarea si rabatarea ecranului. Ca input avem un HDMi, un DisplayPort si un USB Type C. Pentru un pret in jurul sumei de 1300LEI putem spune ca este o alegere foarte buna pentru cei care doresc un ultra wide pentru gaming.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

9. Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 de zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.