--> Sari la conținut

Astra Giurgiu - Viitorul | Ianis Hagi va fi urmărit de scouterii unor echipe din Europa


stranger

Postări Recomandate

Viitorul va juca prima finală de Cupa României din istoria clubului la Ploieşti, împotriva celor de la Astra Giugiu, sâmbătă de la ora 20.00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti. În tribune vor fi mai mulţi reprezentanţi ai unor cluburi din străinătate, pentru a-i urmării pe elevii lui Gică Hagi.

 

Imaginea articolului Finala Cupei României: Astra Giurgiu - Viitorul | Ianis Hagi va fi urmÄrit de scouterii unor echipe din Europa

 

Oficialul celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a făcut anunţul chiar înainte de startul partidei. Ianis Hagi (20 de ani) va fi monitorizat la această partide de scounteri: ”Există scouteri în tribune. Veniţi şi pentru el (n.r Ianis), dar şi pentru alţi jucători. Ei o ştiu, mai mult sau mai puţin. Sunt determinaţi să facă un joc cât mai bun”, a spus Cristian Bivolaru, la Digi Sport.

 

În urmă cu trei săptămâni, antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic (57 de ani), a dezvăluit că Ianis Hagi este monitorizat de două echipe din Belgia: "Sunt două echipe mari din Belgia care se interesează de el. Nu, nu e Standard. Eu cred că poate să ajungă să fie mai bine cotat decât Răzvan Marin".

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.