Sari la conținut

Cutremur în România. Este al doilea seism înregistrat în interval de cinci ore


stranger

Postări Recomandate

Un nou cutremur s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, fiind

 

Imaginea articolului Nou cutremur în România. Este al doilea seism înregistrat în interval de cinci ore

 

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel de-al doilea cutremur s-a produs duminică în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la ora 8.58, fiind al doilea seism înregistrat în interval de cinci ore.

 

Seismul cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter s-a produs la adâncimea de 151 de kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (35 km), Covasna (45 km), Întorsura Buzăului (56 km), Târgu Secuiesc(57 km) şi Slănic-Moldova (58 km).

 

Cu doar cinci ore înainte, un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs tot în zona seismică Vrancea, dar în judeţul Buzău, la adâncimea de 109 kilometri.

 

De asemenea, duminică la ora 5.38 s-a produs un cutremur în Marea Neagră, cu magnitudinea 3.2 pe scara Richter, la adâncimea de 30 de kilometri.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.