Sari la conținut

Simona Halep și-ar fi concediat doi oameni din staff înaintea turneului


Theo

Postări Recomandate

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) e gata să debuteze la Roland Garros fără doi oameni importanți din staff-ul ei: Vasile Antonescu și Bogdan Covrig.

Sparring partner-ul Vasile Antonescu și kinetoterapeutul Bogdan Covrig ar fi fost anunțați de Simona Halep că nu vor mai face parte din staff, înainte de startul Roland Garros, susține Fanatik.

Halep ar fi fost nemulțumită de rezultatele din acest sezon. Simona și Vasile Antonescu au mai colaborat și în perioada 2016-2017.

Marea surpriză e reprezentată de renunțarea la Bogdan Covrig, kinetoterapeut cu care Simona a colaborat la trei turnee: Madrid, Roma și semifinala de Fed Cup cu Franța.

Simona Halep a plecat la Paris doar cu antrenorul Daniel Dobre și cu preparatorul Teo Cercel, care e cel mai vechi om din staff-ul fostului lider mondial, încă din 2013. 

Deocamdată, nu există o confirmare oficială a informației publicate de sursa citată.

sursa:libertatea.ro

9Fuz0ye.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.