Sari la conținut

Șeful Bugatti susține că al doilea model din gamă “ar putea să fie 100% electric”


stranger

Postări Recomandate

Èeful Bugatti susÈine cÄ al doilea model din gamÄ âar putea sÄ fie 100% electricâ: âTrebuie sÄ ne asigurÄm cÄ va fi cel mai bun din lumeâ - Poza 1

 

Bugatti pregătește lansarea unui al doilea model în gamă, iar șeful constructorului spune că “ar putea să fie 100% electric”. Stephan Winkelmann susține că, în acest caz, Bugatti trebuie să se asigure că va fi “cel mai bun model electric din lume”.

 

Instalat la șefia Bugatti la începutul lui 2018, după joburi anterioare la Audi Sport și Lamborghini, Stephan Winkelmann are planuri mari privind viitorul constructorului pe care îl păstorește în prezent. El vrea să adauge un al doilea model în gama Bugatti și așteaptă un semnal pozitiv din partea directorilor grupului Volkswagen.


Acest proiect a fost menționat din nou într-un interviu recent al lui Winkelmann. “Avem o oportunitate să lansăm un nou model. Ar putea să fie un model electric, dar, în acest caz, trebuie să ne asigurăm că va fi cel mai bun din lume,” a declarat Winkelmann pentru publicația Motor1.

 

Șeful Bugatti a spus că-și dorește un model “diferit de Chiron” și un alt tip de mașină care să merite riscul unei investiții consistente.

 

Potrivit unor informații neoficiale, Winkelmann a luat în calcul varianta unui Bugatti cu patru uși, fiind însă mai atras de posibilitatea lansării unui SUV, o premieră pentru constructorul din Molsheim.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.