Sari la conținut

Mama tânărului care s-a spânzurat, a murit după ce s-a aruncat de pe un pod


stranger

Postări Recomandate

Poliţiştii din Vaslui fac cercetări după ce un tânăr de 27 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din oraş, iar după aproximativ patru ore mama lui, în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis aruncându-se de pe o pasarelă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului Cazul cumplit din Vaslui: Mama tânÄrului care s-a spânzurat, a murit dupÄ ce s-a aruncat de pe un pod

 

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un trecător a sunat, duminică, la 112 şi a anunţat că în pădurea Delea din Vaslui a găsit un tânăr care s-a spânzurat.

 

Potrivit aceloraşi surse, în acest caz este vorba de o sinucidere, dar, deocamdată, nu se ştie motivul pentru care tânărul de 27 de ani a recurs la acest gest, pentru că nu a lăsat un bilet de adio.

 

După aproximativ patru ore, poliţiştii au fost chemaţi la o nouă intervenţie, după ce o femeie în vârstă de 59 de ani s-a aruncat de la o înălţime de aproximativ 10 metri, de pe o pasarelă pietonală din zona gării CFR, au spus sursele citate.

 

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre mama tânărului care şi-a luat viaţa în pădure.

 

În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări. „S-a deschis dosar penal, iar cercetările se fac sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui, Gheorghiţă Bogdan.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.