Sari la conținut

Trupul unei adolescente înjunghiate, găsit într-o pădure din Prahova


stranger

Postări Recomandate

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru omor, duminică, după ce trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure din zona Râfov, judeţul Prahova, victima având mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect, un cioban, este audiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Imaginea articolului Trupul unei adolescente înjunghiate, gÄsit într-o pÄdure din Prahova. Principalul suspect, un cioban pentru care tânÄra lucra

 

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi de mai mulţi localnici care au găsit într-o pădure din Râfov trupul unei femei.

 

Victima, o tânără de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori.

 

Presupusul autor, un tânăr de 23 de ani, este audiat de anchetatori la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Primele informaţii arată că bărbatul este cioban la o stână din zonă, iar adolescenta ajuta la treburile gospodăreşti. Se pare că suspectul ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu adolescenta, însă aceasta s-a împotrivit.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.