Sari la conținut

Party cu manele si bere in vestiarul echipei dupa victoria care o duce la 1 punct


Cenzuratu

Postări Recomandate

Chindia Targoviste a castigat cu 2-1 in antepenultima etapa din Liga a 2-a si se apropie din ce in ce mai mult de promovare. Echipa lui Viorel Moldovan a castigat gratie unui gol din penalty pe finalul partidei cu Metaloglobus si are 82 de puncte dupa 36 de etape.

Cei de la Chindia au sarbatorit in vestiar noua victoria cu manele si bautura! "Liga 1, uita-te, Chindia se apropie!" a fost mesajul jucatorilor.

Chindia si Clinceni, aproape de Liga 1

Primele 2 clasate din Liga a 2-a si-au asigurat prezenta cel putin la barajul pentru promovare. Chindia este pe primul loc cu 1 punct peste Academica Clinceni. Universitatea Cluj este pe locul 3, cu 8 puncte sub Clinceni.

U Cluj joaca marti cu Sportul Snagov si orice alt rezultat in afara unei victorii va duce la promovarea matematica atat a Chindiei, cea care mai are nevoie de 1 punct in ultimele 2 etape, cat si a Clinceniului, cea care mai are nevoie de 2 puncte in ultimele 2 etape.

 

☺ Sursa: www.sport.ro

 

Video: 

 

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.