Sari la conținut

Nu mai e cale de intoarcere! Decizia luata de Zidane la ultimul meci al sezonului!


Cenzuratu

Postări Recomandate

Real Madrid a incheiat cu o infrangere un sezon de cosmar. Dupa 3 trofee de UEFA Champions League consecutive, Real incheie sezonul fara trofeu, eliminata din UCL inca din optimi si pe locul 3 in campionat, la 18 puncte sub Barcelona (pot deveni 21 de puncte, daca Barca o invinge pe Eibar).

Betis a invins cu 2-0 pe Bernabeu dupa reusitele lui Loren si Jese, iar Zidane va avea o vara dificila. Inca de la revenire, Zidane a spus ca va folosi ultimele partide de campionat pentru a pregati urmatorul sezon. Un sezon pe care Real Madrid il va incepe fara Gareth Bale.

Cel mai scump jucator transferat de Real Madrid nu mai este dorit de Zidane, ultima dovada venind chiar la partida cu Betis. Zidane l-a lasat pe banca pe Bale si nici macar nu l-a trimis sa se incalzeaza - antrenorul francez a ales sa forteze o egalare cu Isco, Asensio si Lucas Vazquez. In schimb, galezul Bale a ramas pe banca pe tot parcursul partidei.

 

☺ Sursa: www.sport.ro

 

Nu mai e cale de intoarcere! Decizia luata de Zidane la ultimul meci al sezonului! Real Madrid a pierdut pe propriul teren cu Betis

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.