Sari la conținut

Vestea importantă dată de Simona Halep la sosirea în România


Cenzuratu

Postări Recomandate

Simona Halep s-a întors în această seară în ţară, după ieşirea prematură de la Roma, acolo unde a fost eliminată de Marketa Vondrousova. Campioana noastră a acuzat o accidentare, dar din fericire nu e nimic serios.

Constănţeanca le-a dat o veste mare jurnaliştilor prezenţi pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară. Se simte bine şi va fi la potenţial maxim la Roland Garros.

"Sunt ok, nu am nicio problemă gravă la picior. A fost puţin contractat, din cauza oboselii", a spus Simona Halep, care abia aşteaptă să se recupereze total înainte de turneul de la Paris, acolo unde a disputat trei finale (una câştigată): "Săptămânal sunt motivată. Acum sunt puţin obosită, dar am timp să mă recuperez şi abia aştept să merg la Paris. Chiar mă bucur că pot să petrec câteva zile libere acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile şi de această dată sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun".

 

☺ Sursa: www.sport.ro

 

simona halep sosire de la roma

Editat de Cenzuratu

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.