Sari la conținut

Nicușor Stanciu a fugit de la echipă, dar habar nu avea ce "capcană" întins arabii.


Cenzuratu

Postări Recomandate

Nicolae Stanciu a fost protagonistul unul moment incredibil la echipa sa, Al Ahli. Mijlocașul de 26 de ani pur și simplu a fugit de la echipă, sătul să nu mai fie plătit. Mirel Rădoi cunoaște cel mai bine situația de la echipă, acolo unde a jucat în sezonul 2014-2015 și crede că arabii i-au întins o "capcană" lui Stanciu, pentru a putea să-l penalizeze.

"Dacă fugi, nu faci altceva decât să îi dai posibilitatea clubului să te penalizeze. Ei aşteptau să facă el primul pas, astfel încât să îi taie o parte din salariu", a spus Mirel Rădoi, în exclusivitate la Fotbal Club.

În ianuarie 2018, Nicolae Stanciu s-a transferat la Al Ahli, iar mutarea a surprins pe multă lume. La acea vreme, Stanciu avea doar 24 de ani, o vârstă destul de mică pentru a te transfera în fotbalul arab.

"Eu i-am explicat. La vârsta lui şi la forma bună pe care o avea, trebuia să mai aştepte. Măcar 2-3 ani. Putea să prindă un transfer la o formaţie importantă din Europa", a punctat Rădoi la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.