Sari la conținut

"FCSB a facut deja o oferta concreta! Il vrem si noi!"


Cenzuratu

Postări Recomandate

Andrei Ivan ar putea reveni in Liga 1 in vara. Rapid Viena nu ii prelungeste imprumutul, iar Krasnodar vrea sa-l cedeze din nou.

Craiova si FCSB se vor lupta pentru el. Sorin Cirtu afirma ca formatia olteana va intra in licitatia pentru Ivan si se va lupta cu FCSB pentru semnatura lui.

"Da, Andrei Ivan este in vederile noastre. Trebuie sa vorbim cu cei de la Krasnodar. Probabil, va fi luat sub forma de imprumut, dar exista si varianta de a-l cumpara. Vom vedea ce discutii vor fi, care va fi suma. Cert este ca Ivan este un jucator pe care-l cunoastem foarte bine. Asa ca niste bani bagati acolo n-ar reprezenta o pierdere. Mai ales ca este inca tanar, mai poate creste in valoare, are timp destul si investitia poate fi acoperita in viitor. Stiu ca cei de la Steaua au facut deja o oferta concreta. Andrei este copilul nostru, este crescut aici (n.red. - la Craiova). Sigur, conteaza si parerea lui, dar pana la urma va conta oferta. E clar ca se vor misca niste bani", a declarat Sorin Cirtu la DigiSport.

 

☺ Sursa: www.sport.ro

 

"FCSB a facut deja o oferta concreta! Il vrem si noi!" Oltenii intra in lupta cu Becali pentru transferul verii in Liga 1

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.