Sari la conținut

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault


stranger

Postări Recomandate

Nissan prelungeÈte mandatul actualului CEO Èi îl primeÈte în board pe Èeful Renault: francezii continuÄ presiunile pentru reconfigurarea alianÈei - Poza 1

 

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.

 

Presa japoneză a relatat recent că Nissan a refuzat propunerea Renault de creare a unei companii în care să dețină aceeași putere de decizie, dar francezii au menținut presiunile în speranța unei schimbări a situației.


Renault a încercat să determine schimbarea conducerii de la Nissan, însă producătorul japonez a anunțat că CEO-ul Hiroto Saikawa va fi păstrat în funcție pentru încă un mandat. Saikawa era văzut ca un “protejat” al fostului CEO Carlos Ghosn, însă el a fost cel care l-ar fi “trădat” pe Ghosn pentru a prelua conducerea Nissan.

 

Potrivit Reuters, Saikawa se opune reconfigurării alianței Renault-Nissan și nu este de acord cu o eventuală fuziune între cele două entități.

 

Nissan a mai anunțat că șeful Renault, Thierry Bollore, va fi primit în board, alături de președintele Jean-Dominique Senard, care și-a păstrat calitatea de membru. Propunerile Nissan vor fi prezentate spre aprobare într-o întâlnire a acționarilor din luna iunie.

  • Like 2

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.