Sari la conținut

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile turneului de la Roma


stranger

Postări Recomandate

Imaginea articolului Mihaela BuzÄrnescu s-a calificat în optimile turneului de la Roma

 

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) s-a calificat în optimile turneului de la Roma, după ce adversara sa a abandonat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4.

 

Buzărnescu a început bine partida şi şi-a adjudecat primul set, scor 6-4, după aproximativ 40 de minute. În setul secund, românca nu a mai avut replică şi a pierdut cu 3-6, după ce a pierdut de două ori pe propriul serviciu.

 

În decisiv, jucătoarea din Germania a condus cu 3-1, însă Mihaela Buzărnescu a egalat la 3, iar la scorul de 3-4, Goerges a acuzat probleme medicale şi a solicitat intervenţia medicului. După ce partida s-a reluat, s-au mai disputat două puncte, iar Goerges a abandonat la scorul de 4-4, facilitând astfel calificarea româncei în optimi la Roma.

 

Mihaela Buzărnescu o va întâlni în optimile de finală pe liderul mondial din circuitul feminin, Naomi Osaka. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, la Nottingham, când a avut câştig de cauză jucătoarea din Japonia.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.