Sari la conținut

Roger Federer s-a CALIFICAT în optimile turneului de la Roma


stranger

Postări Recomandate

Roger Federer (3 ATP) s-a calficat în optimile de finală ale turneului de la Roma, după ce a trecut în turul secund de portughezul Joao Sousa (72 ATP), scor 6-4, 6-3.

 

Imaginea articolului Roger Federer s-a CALIFICAT în optimile turneului de la Roma

 

Campionul elveţian şi-a adjudecat primul set după 40 de minute, tranşând actul în favoarea sa după un break făcut la scorul de 3-3. În setul secund, Federer a trecut în avantaj mult mai repede, câştigând pe serviciul lui Sousa încă din primul game. Fostul lider mondial a închis partida după o oră şi 20 de minute, calificându-se astfel în optimi.

 

Roger Federer îl va întâlni în optimile de finală de la Fori Italico pe Borna Coric (15 ATP). Cei doi s-au mai întâlnit de cinci ori, iar istoricul confruntărilor este unul echibrat. Federer are trei victorii, în timp ce Coric s-a impus de două ori.

 

Federer nu s-a impus niciodată la Roma, turneul din Italia fiind dominat de Rafael Nadal, care s-a impus de opt ori în ultimele 14 sezoane. Ibericul s-a calificat şi el în optimi, după ce a trecut de Jeremy Chardy, scor 6-0, 6-1. Nadal îl va întâlni în această fază pe Nikoloz Basilashvili (18 ATP).

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.