Sari la conținut

EXCLUSIV Meme nu va mai sta pe banca FCSB.


Cenzuratu

Postări Recomandate

Mihai Stoica a decis să nu mai stea pe banca FCSB, începând cu următoarea partidă, ultima din play-off, cu CFR. Meme a explicat de ce a ajuns la această hotărâre.

Anunţul a fost făcut de oficialul vicecampioanei pe Facebook, iar iniţiativa sa a fost interpretată în următoarea cheie: Edi Iordănescu e foarte aproape să semneze cu FCSB, iar Meme cu Edi nu se înţeleg; foarte probabil, Iordănescu Jr i-a spus lui Gigi că semnează, dar Meme să nu stea pe bancă. Ca atare, Stoica a decis să iasă el în faţă şi să spună că nu va mai sta pe bancă pentru a nu fi înjurat.

Nimic mai fals, spune Meme, care şi-a susţinut punctul de vedere.

"Chiar nu e aşa. Hai să vă spun ceva. Am avut un diferend cu Edi acum mulţi ani. S-a încheiat în 2016, în februarie. De atunci ne-am mai întâlnit întâmplător, nu sunt niciun fel de probleme cu el. Efectiv, nu mai am nervi să mai fiu înjurat. Acum, la Sepsi, m-a înjurat un om în vârstă încontinuu. "De ce mă înjuri, omule, nu am zis un cuvânt de Sepsi vreodată. Chiar nu mai suport să îmi fie înjurată familia non-stop, non-stop", a spus Mihai Stoica, la Digi Sport Special.Mihai Stoica rade

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.