Sari la conținut

"Asta e stilul meu, il cunoasteti deja!"


Cenzuratu

Postări Recomandate

Patronul FCSB a anuntat ca in proportie de 99% Edi Iordanescu va fi noul antrenor al FCSB, insa tehnicianul spune ca nu a discutat cu nimeni pana acum.

Iordanescu jr a anuntat si in ce conditii va accepta postul de la FCSB.

"Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt in prezent managerul lui Gaz Metan Medias, mai am 4 etape foarte importante de campionat si inca un an de contract. Imi doresc continuitate, insa e adevarat ca doar in anumite conditii, pentru a produce performanta. Pt mine Clubul Gaz M ca entitate, echipa, fotbalistii, au prioritate. In momentul cand voi pleca de la Medias, daca se va intampla, voi lua in calcul doar o oferta in care autoritatea mea tehnico-tactica va fi totala, unde voi avea un mediu propice succesului, sustinere neconditionata, implicare in selectie, protectia muncii mele si controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, il cunoasteti deja cu totii, sunt principiile si valorile omului si antrenorului E. Iordanescu!", a fost mesajul postat de Edi Iordanescu pe contul sau de Facebook.

 

"Asta e stilul meu, il cunoasteti deja!" Edi Iordanescu a anuntat in ce conditii ar accepta sa vina la FCSB

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.