Sari la conținut

Ianis Hagi nu este lăsat de Viitorul să se transfere la FCSB.


Cenzuratu

Postări Recomandate

Ianis Hagi va pleca sigur de la Viitorul în această vară. Forma sportivă pe care a arătat-o fotbalistul de 20 de ani a stârnit interesul multor cluburi din străinătate, dar și al patronului FCSB, Gigi Becali. Clubul constănțean nu vrea să-l transfere pe Ianis Hagi la gruparea roș-albastră pentru nicio sumă oferită.

Ianis Hagi este montat în vederea partidelor din finalul de sezon, unde are de disputat finala Cupei României, cu Astra, pe 25 mai. "Ianis Hagi este foarte bine, este în formă şi este concentrat la meciuri şi la ce-l aşteaptă în continuare. Vrea să-şi găsească o echipă care să şi-l dorească cu adevărat şi unde el să simtă că face performanţă", a precizat Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul, pentru ProSport.

Cristian Bivolaru a dezvăluit motivul pentru care Viitorul nu-l va lăsa pe Ianis Hagi să se transfere la clubul lui Gigi Becali. "Factorul financiar apare şi el, dar aruncări din astea de ale lui Gigi Becali nu şi-au rostul...Aruncări pe care doar suporterii de prin fundul Bârgăului să le mai ia de bune. Pentru Ianis, la FCSB nu e un mediu prielnic, e exclus să meargă acolo. Oricum, dacă vor mai veni oferte bune vom vinde alţi jucători la FCSB", a adăugat conducătorul grupării constanțene.

Gigi Becali și-l dorește cu orice preț pe Ianis Hagi

Gigi Becali este dispus să dea trei milioane de euro pentru achiziționarea lui Ianis Hagi și să-i pună și o clauză specială în contract. "Singurul jucător cu care fac contract și îi pun clauză să fie titular meci de meci va fi Ianis Hagi. În rest, cine vine la FCSB să știe că intră la probe. Dacă nu rezistă la presiune, la revedere!", a spus patronul FCSB.

Gică Hagi știe unde și când se va transfera fiul său. "Vom lua decizii după 25 mai. În momentul de față ascultăm, vedem. Am spus că el are oferte și dintr-o țară, și din alta. El are oferte, vom decide. Echipa care îl dorește pe Ianis mai tare îl va avea. E un decar, un jucător important. Ca orice decar, el trebuie să creeze diferența, să fie creativ. El a ajuns într-un moment foarte bun și se vede pe teren acest lucru", a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi a debutat la Viitorul în 2014. În tricoul echipei patronate de Gică Hagi a jucat 82 de meciuri în Liga 1, în care a marcat 20 de goluri. În 2016 s-a transferat la Fiorentina, unde nu a avut șansa să joace în Serie A decât în două partide, iar la începutul anul a fost răscumpărat de Viitorul cu două milioane de euro. Clubul italian și-a păstrat și 30 la sută dintr-un transfer ulterior.

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.