Sari la conținut

Veşti proaste din Italia: Irina Begu, eliminată în primul tur la Roma


stranger

Postări Recomandate

Irina Begu (113 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roma, după ce a pierdut în faţa rusoaicei Daria Kasatkina (21 WTA), scor 2-6, 6-7.

 

Imaginea articolului VeÅti proaste din Italia: Irina Begu, eliminatÄ Ã®n primul tur la Roma

 

În primul set, românca s-a menţinut la egalitate cu Kasatkina doar până la doi, moment din care rusoaica a trecut la conducerea jocului şi nu i-a mai dat nicio şansă. În actul secund, Begu a făcut un joc mai solid, a condus cu 5-2, iar la 5-3 a avut minge de meci, însă nu a fructificat-o. Alte două astfel de oportunităţi le-a mai avut la 5-4, dar Kasatkina a replicat din nou şi a trimis setul în tie-break, unde s-a impus cu 7-5.

 

A fost a opta confruntare dintre cele două şi a şaptea victorie pentru Kasatkina. Unica victorie a lui Begu a venit în 2016, chiar în optimile de la Roma, scor 6-1, 6-4.

 

În următoarea rundă, Daria Kasatkina o va înfrunta pe Katerina Siniakova (45 WTA), iar învingătoarea din acest duel ar putea să o întâlnească pe Simona Halep (2 WTA) în optimi, în cazul în care românca trece de Vondrousova sau Strycova.

 

Irina Begu a ajuns pe tabloul principal de la Foro Italico după ce a trecut de calificări. Românca s-a impus contra tenismenelor Daria Gavrilova şi Monica Puig. În clasamentul dat publicităţii luni de WTA, Irina a coborât 17 poziţii şi este acum în afara top 100, pe locul 113, cu 584 de puncte.

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.