Sari la conținut

India investighează Google din cauza lui Android


quickz

Postări Recomandate

Google nu pare să aibă prea mult noroc în ultima vreme, deoarece umblă vestea prin presă că India este cea mai recentă națiune care să investigheze modul în care compania se folosește de sistemul de operare Android.

Detaliile investigației nu sunt în acest moment cunoscute, informația venind de la surse obținute de publicația Reuters. Comisia de Competiție a Indiei ar fi primit diverse plângeri în ultima vreme legate de tacticile folosite de Google pentru a-și promova propriile aplicații și servicii prin Android, iar o investigație se află acum în desfășurare. Fiind abia la început, rezultatele nu vor fi văzute prea curând, estimarea curentă fiind că abia anul viitor se va ajunge la o concluzie.

Acuzațiile probabil se leagă de aceleași lucruri pentru care Google a primit o amendă imensă în Uniunea Europeană. Compania chiar a luat recent măsuri pentru a corecta motivele din spatele acestei amenzi, prin anunțarea unui update care va permite utilizatorul să aleagă ce serviciu de căutare și browser web să folosească pe Android ca standard.

India a devenit în ultimii ani o piață foarte importantă pentru industria de telefonie, numărul de oameni care dețin un mobil în această națiune depășind întreaga populație a Europei. Așa că în cazul în care se va ivi o amendă, probabil va fi mare.

 

 

 

sursă:zonait.ro

citit: ꜱᴇʀɢɪᴜ ツ

  • Like 1

                                    NeT9BPX.gif

                                    UvcQhJM.gif

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.