Sari la conținut

Apple a brevetat un senzor de amprentă integrat în ecran


quickz

Postări Recomandate

Apple a primit zilele trecute o aprobare pentru un nou brevet, unul care ar putea fi integrat la un moment din viitor în noile modele de iPhone.

Mai exact, compania a brevetat propriul tip de senzor de amprentă ce poate fi amplasat sub ecranul unui telefon. Brevetul a fost înregistrat cu trei ani în urmă, așa că nu este vorba tocmai de tehnologie de ultimă generație. Totuși, nu este vorba de un senzor optic ascuns sub sticlă, ci de unul acustic, capabil să genereze o imagine detaliată a elementului folosit pentru securitate.

Asta nu include doar amprenta, ci potențial și trăsături ale chipului, senzorul fiind capabil să inițieze deblocarea telefonului și când este scanat obrazul utilizatorului, palma sau urechea. Nu doar asta, dar senzorul va putea să perceapă până și pulsul utilizatorului, precum și frecvența respirației. Ca urmare, va putea fi folosit pentru identificarea utilizatorului cu ung rad destul de mare de acuratețe.

Apple a trecut acum ceva timp la un senzor facial pentru telefoanele sale, însă revenirea la unul de amprentă poate că va fi pe placul unui segment din public, în special dacă va însemna că nu va trebui folosită o scobitură la fel de mare în ecran pentru ansamblul de camere frontale.img

 

 

 

sursă: zonait.ro

citit: ꜱᴇʀɢɪᴜ ツ

 

                                    NeT9BPX.gif

                                    UvcQhJM.gif

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.