Sari la conținut

Bărbat reţinut după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă


stranger

Postări Recomandate

Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut duminică, după ce şi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstă. Bărbatul din comuna Ladeşti, judeţul Vâlcea, a intrat în locuinţa concubinei sale, de 72 de ani, şi pe fondul consumului de alcool a înjunghiat-o.

 

Imaginea articolului CrimÄ Ã®ntr-un cuplu mai puÅ£in înlâlnit în România: BÄrbat reÅ£inut dupÄ ce Åi-a ucis iubita cu 40 de ani mai în vârstÄ

 

Potrivit Poliţiei Vâlcea, poliţiştii din Lăpuşata au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat din comuna Lădeşti, că vecinul acestuia a spus că şi-a înjunghiat concubina.

 

Poliţiştii au găsit în locuinţa indicată cadavrul unei femei de 72 ani.

 

Totodată poliţiştii au identificat şi reţinut bărbatul bănuit de comiterea faptei.

 

„În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Ladeşti, ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa”, arată sursa citată.

 

A fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se fac cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

  • Like 2

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.