Sari la conținut

Un bărbat a fost internat în spital după ce a alergat dezbrăcat în curtea unei şcoli


stranger

Postări Recomandate

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost imobilizat de către poliţişti şi condus ulterior la secţie după ce a sărit, dezbrăcat, gardul unei şcoli din Bucureşti şi a alergat prin curte. Acesta a fost internat în Spitalul de Psihiatrie pentru investigaţii medicale.

 

Imaginea articolului Un bÄrbat a fost internat în spital dupÄ ce a alergat dezbrÄcat în curtea unei Åcoli din CapitalÄ

 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce un bărbat în vârstă de 39 de ani a alergat dezbrăcat, joi, şi a sărit gardul pentru a pătrunde în curtea unei şcoli, informează Poliţia Capitalei.

 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la momentul în care a avut loc incidentul, în curtea şcolii în care a pătruns bărbatul nu se aflau elevi.

 

Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr.Al.Obregia” pentru investigaţii medicale de specialitate, mai arată sursele citate.

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.