Sari la conținut

Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea - surse


stranger

Postări Recomandate

Speranţa Cliseru, consilierul Gabrielei Firea şi fostul prefect al Capitalei, a demisionat din funcţie, au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Primăriei Capitalei. Cliseru a fost învestită în postul de consilier al primarului general în ianuarie 2019.

 

Imaginea articolului SperanÅ£a Cliseru Åi-a dat demisia din funcÅ£ia de consilier al Gabrielei Firea - surse

 

Surse din cadrul Primăriei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier contractual pe probleme de mobilitate şi infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

 

Speranţa Cliseru, care a deţinut şi funcţia de prefect al Capitalei, a fost numită în luna ianuarie 2019 în postul de consilier al lui Firea.

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei. Ea este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea.

 

Speranţa Cliseru a apărut în vizorul opiniei publide după protestul din 10 august 2018. La acel moment, a existat o controversă referitoare la semnarea ordinului de intervenţie în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei.

 

În timp ce purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a susţinut că aceasta a dat ordinul în jurul orei 23.30 ca jandarmii să intervină în forţă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut constant că ordinul a fost scris de jandarmi, iar semnătura prefectului a fost una formală.

 

  • Like 1

 76561198927691959.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.