Sari la conținut

7 mai, seară neagră pentru Barcelona! Ce au declarat catalanii după 0-4 cu Liverpool


Cenzuratu

Postări Recomandate

Barcelona pare lovită de blestem în UEFA Champions League. Echipa care nu a mai câştigat trofeul din 2015 a ratat finala competiţiei,  deşi a avut un avantaj aproape imposibil de răsturnat, 3-0 pe Camp Nou în faţa lui Liverpool. Trupa lui Jurgen Klopp a reuşit un meci memorabil - a marcat de 4 ori şi va juca a doua oară la rând în ultimul act. Catalanii au fost copleşiţi de deznădejde la final. 

"Mi-e greu să spun prea multe acum. Ne cerem scuze fanilor, a fost extrem de dureros să cedăm astfel. Liverpool a fost mai bună decât noi. Au vrut să câştige din tot sufletul. Noi nu am jucat rău, am avut ocazii, puteam înscrie un gol izbăvitor, dar nu am reuşit," a fost reacţia la cald a lui Sergi Busquets. 

"Nu putem oferi cele mai bune explicaţii în acest moment. Liverpool a pus presiune foarte repede, dar ne aşteptam la asta, însă am încasat repede primul gol. Iar al doilea ne-a tăiat elanul, iar ei au devenit mai agresivi. Au dat şi golul 3, iar noi nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creat.

Nu avem nicio scuză! Cei mai buni au câştigat, la 4-0 nu mai au sens alte comentarii. A fost o seară oribilă, am fost aspru pedepsiţi, îmi asum toată vina," a spus Ernesto Valverde.  

Eliminarea Barcelonei pune punct unei ere a echipelor spaniole în Europa - pentru prima oară în ultimii 5 ani nicio echipă iberică nu va juca finala unei competiţii continentale. 

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.