Sari la conținut

Primul jucător care pleacă în vară de la Universitatea! "Craiovenii nu-l acceptă"


Cenzuratu

Postări Recomandate

Nuno Rocha va fi primul jucător de la Craiova care va părăsi echipa în vară. Tensiunile dintre el şi fani au atins apogeul, iar fotbalistul nu mai e folosit deloc la meciurile de pe teren propriu.

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, ştie în detaliu cu ce se confruntă fotbalistul de la rivala din oraş, Nuno Rocha. Acesta nu e acceptat de suporteri şi îi va fi imposibil să rămână şi în sezonul viitor la echipă.

”Nuno Rocha nu mai poate să joace, craiovenii nu-l acceptă”, a spus Pavel Badea în ProSport.

Fostul antrenor al Craiovei, Devis Mangia a ameninţat la un moment dat chiar cu demisia, pentru că nu mai suporta ca Nuno Rocha să fie contestat la fiecare meci.

"Lui îi este dificil să joace, în momentul ăsta, în meciurile de acasă. A fost alegerea mea să nu fie în lot”, spunea italianul în urmă cu fix o lună, după o partidă a Craiovei cu CFR Cluj.

De la ce a plecat conflictul Nuno Rocha - galerie
Mijlocaşul din Insulele Capului Verde este de mai multă vreme în colimatorul galeriei, iar antrenorul a preluat ostilitatea fanilor pentru că i-a luat apărarea fotbalistului său.

Nuno Rocha s-a luat la ceartă cu galeria olteană anul trecut, la meciul Universitatea Craiova-Voluntari 3-1. A marcat ultimul gol al echipei după care a sprintat spre galerie. A început să dea din mâini, să facă gesturi prin care le cerea fanilor să tacă, să nu-l mai critice şi să arate sigla pe care el o poartă pe piept.

În momentul respectiv, fanii au părut că trec cu vederea momentul, dar de atunci nu l-au iertat la niciun meci.

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.