Sari la conținut

Dramă pentru Ionuţ Radu în Italia! Genoa a ratat un penalty în minutul 90+6 şi ”tremură” pentru rămânerea în Serie A


TheAssassinRO

Postări Recomandate

Ionuţ Radu (21 de ani) a fost titular în poarta celor de la Genoa în meciul cu AS Roma din Serie A, încheiat la egalitate, 1-1. Portarul român s-a remarcat din nou şi i-a salvat pe elevii lui Cesare Prandelli cu o invervenţie superbă la o minge trimisă de Fazio.

Stephan El Shaarawy (26 de ani) a deschis scorul pentru capitolini în minutul 82 al partidei, dar nu a fost suficient pentru a aduce victoria pentru cei de la AS Roma. Romero a egalat în prelungirile partidei, în minutul 90+1, şi ”Grifonul” putea da lovitura din penalty în minutul 90+6, dar Antonio Sanabria a executat slab şi Mirante a respins.

Astfel, AS Roma rămâne pe locul cinci, care asigură prezenţa în sezonul viitor al Europa League. Cu o victorie, capitolinii se puteau apropia la un singur punct de Atalanta, formaţia care ocupă ultimul loc de Champions League. Juventus (acasă), Sassuolo (deplasare) şi Parma (acasă) sunt ultimele adversare ale lui AS Roma din campionat.

Genoa nu scapă de emoţiile retrogradării în Serie B. Cu 36 de puncte, ”Grifonul” este la patru puncte distanţă de Empoli, ocupanta ultimului loc retrogradabil.

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.