Sari la conținut

Barcelona a anunţat lotul pentru returul cu Liverpool. Mijlocaşul de 120 de milioane de euro e OUT!


TheAssassinRO

Postări Recomandate

Ernesto Valverde a anunţat lotul Barcelonei pentru returul din semifinalele Ligii Campionilor cu Liverpool. Deşi catalanii s-au impus cu 3-0 în manşa tur, tehnicianul a deplasat în Anglia toţi jucătorii de valoare. Singurul care lipseşte este Ousmane Dembele, din cauza unor probleme medicale.

Fotbalistul de 21 de ani s-a accidentat la coapsă în ultimul meci din Primera Division, cu Celta Vigo. A ieşit după doar cinci minute jucate din meciul de pe Balaidos, fiind înlocuit cu puştiul Alex Collado. Valverde a decis să nu rişte şi l-a lăsat la Barcelona, unde va efectua mai multe teste medicale pentru a vedea cât de gravă este accidentarea.

Lotul Barcelonei:

-Portari:  Ter Stegen, Cilessen, Inaki Pena

-Fundaşi: Semedo, Piqué, Lenglet, Umtiti, Jordi Alba, Murillo, Wague,  Vermaelen

-Mijlocaşi: Sergi Roberto, Sergio Busquets, Rakitic, Arthur, Arturo Vidal, Alena

-Atacanţi: Messi, Suárez, Malcom, Boateng, Coutinho

Liverpool are şi ea probleme de importante de efectiv. Dacă Roberto Firmino va absenta, Jurgen Klopp ar putea avea parte de încă o veste proastă, pentru că Mohamed Salah are şanse mici să mai joace în acest sezon. Egipteanul s-a accidentat în ultimul meci jucat în campionat, împotriva lui Newcastle.

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.