Sari la conținut

Răzvan Lucescu a izbucnit în lacrimi la conferinţa lui PAOK! Ce i-a anunţat românul pe jurnalişti şi pe fanii campioanei din Grecia


TheAssassinRO

Postări Recomandate

PAOK face istorie în Grecia şi o face cu ajutorul unui antrenor român. Răzvan Lucescu şi-a condus echipa către titlul de campioană după o pauză de 34 de ani la capătul unui sezon în care clubul din Salonic a terminat fără înfrângere. Mai mult, pe 11 mai, PAOK va juca finala Cupei Greciei împotriva lui AEK Atena şi are şansa să obţină primul event din istorie.

După ultima partidă din campionat, 2-0 la Giannina, Răzvan Lucescu a abandonat mina tare, serioasă, şi a dat frâu liber emoţiilor în faţa reprezentanţilor presei. ”Este incredibil ce am obţinut. Îmi pare rău, sunt foarte emoţionat. Sunt atât de mândru de oamenii aceştia, de jucătorii aceştia, de staff-ul meu tehnic, de oamenii care ne-au fost aproape şi ne-au susţinut. Sunt mândru de managementul lui PAOK pentru că am fost un club puternic în aceste două sezoane. Sunt atât de fericit că le-am dat satisfacţie suporterilor”, a spus, în lacrimi, antrenorul de 50 de ani.

”Ne-am dorit mult asta. Ne-am luptat pentru asta întregul sezon şi nu a fost uşor pentru că am plecat de la minus două puncte. Dar împreună în momentele grele, în momentele bune, în jocurile în care am jucat mai bine sau mai rău, am avut spiritul şi am luptat pentru a obţine aceste lucruri. Aceşti jucători îşi vor reaminti de acest sezon fantastic după ani şi ani, după ce îşi vor încheia carierele. Şi vor putea să îşi spună lor că au făcut ceva important”, a încheiat Răzvan Lucescu.

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.