Sari la conținut

Real Madrid mai şi vinde! 3 fotbalişti pleacă de pe "Bernabeu" la finalul sezonului: Zidane i-a anunţat deja


TheAssassinRO

Postări Recomandate

Zinedine Zidane (46 de ani) punctează şi la capitolul plecări, după ce a lucrat intens la transferurile fotbaliştilor care vor veni pe "Santiago Bernabeu". Managerul francez şi-a întocmit lista cu jucătorii care vor pleca în vară, iar în capul ei se află superstarul galez, Gareth Bale (29 de ani), care a fost lăsat în afara lotului la ultimul meci de campionat.

Marca, unul dintre ziarele binecunoscute din Madrid, scrie că Zidane a discutat deja cu Gareth Bale, Marcos Llorente şi Dani Ceballos pentru plecarea celor trei de pe "Santiago Bernabeu". Jurnaliştii iberici mai notează faptul că Marcelo era şi el pe lista lui Zidane, cu o posibilă destinaţie Juventus - unde ar fi devenit din nou coleg cu Ronaldo -, dar acesta s-a răzgândit.

Se pare că Zidane l-a covnins pe Marcelo să rămână după ce i-a promis că va fi titlular incontestabil în următorul sezon. În ceea ce priveşte venirile la Real Madrid, Eden Hazard (Chelsea), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt), Christian Eriksen (Tottenham) sau Hakim Ziyech (Ajax) sunt numele cele mai vehiculate.

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.