Sari la conținut

Hazard s-a dat de gol: pleacă de la Chelsea! VIDEO | Clipul în care recunoaşte că va părăsi Stamford Bridge în vară a devenit viral


TheAssassinRO

Postări Recomandate

Eden Hazard (28 de ani) a lăsat de înţeles că pleacă de la Chelsea în vară. Internetul s-a umplut de un clip video în care doi fani ai "Albaştrilor" îi cer atacantului belgian să rămână pe Stamford Bridge, dar acesta întoarce capul şi pleacă. Hazard s-a întâlnit în trafic cu suporterii lui Chelsea, care au filmat momentul şi l-au urcat pe reţelele sociale.

Un clip video cu Eden Hazard s-a răspândit rapid pe tot internetul. Belgianul poate face subiectul unui transfer la Real Madrid în vară, deşi mai are contract cu Chelsea până în 2020. Acesta e tentat să schimbe echipa, iar fanii fac tot posibilul să-l poată ţine pe Hazard la Londra. Doi suporteri s-au întâlnit cu starul englezilor în trafic şi l-au rugat să rămână pe Stamford Bridge şi din vară încolo.

Hazard s-a dat de gol că va pleca, după ce a dat din cap în semn că nu va mai rămâne, a întors privirea şi a călcat acceleraţia, plecând de lângă cei doi suporteri care l-au filmat. Implorat de aceştia să rămână la Chelsea şi din vară, Eden Hazard a izbucnit în râs şi a dat dezaprobator din cap. Real Madrid e clubul care şi-l doreşte cu ardoare pe Hazar, pe care-l percep drept înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo (34 de ani), plecat la Juventus în vara lui 2018.

În vârstă de 28 de ani, Hazard joacă la Chelsea din 2012. Belgianul a fost transferat de la Lille, pentru 35 de milioane de euro, adunând până în prezent 348 de meciuri, 108 goluri şi 88 de assist-uri în tricoul "albaştilor".

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.