Sari la conținut

Încă au coşmaruri! Valverde şi Suarez n-au uitat eliminarea ruşinoasă de anul trecut: "Suntem decişi să nu repetăm astfel de greşeli!"


TheAssassinRO

Postări Recomandate

Barcelona merge pe Anfield să îşi spele ruşinea din sezonul trecut din Liga Campionilor. Echipa lui Valverde nu are amintiri plăcute în sferturile de finală din 2017-2018. Gruparea blaugrana a câştigat cu 4-1 pe Camp Nou în faţa celor de la AS Roma, iar în meciul retur s-a produs surpriza.

Pe Olimpico, formaţia giallorossa a câştigat cu 3-0, iar Barcelona a fost eliminată.

Marţi, 7 mai, campioana Spaniei va merge pe terenul celor de la Liverpool, după 3-0 pe teren propriu, în partida tur din semifinalele competiţiei.

"Experienţele există pentru a învăţa din ele. Ştim că am înregistrat un rezultat prost anul trecut, iar fotbalul ne oferă acum o altă şansă. Ştim pentru ce jucăm şi am venit aici foarte hotărâţi. Nu mă tem că ar putea răsturna scorul, dar este o partidă pe care trebuie să o jucăm", a spus tehnicianul Barcelonei, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Liverpool.

De cealaltă parte, Luis Suarez & Co. au mers în Anglia cu lecţia învăţată. Ştiu unde au greşit în 2018: "Acum un an am fost prea relaxaţi şi prea calmi la Roma după ce am înscris patru goluri în tur. Ştim ce s-a întâmplat anul trecut şi suntem decişi să nu repetăm astfel de greşeli".

Ernesto Valverde a precizat că băieţii lui trebuie să nu facă o greşeală, care le-ar putea fi fatală: să se gândească la rezultatul obţinut în tur, scor 3-0 pe Camp Nou.

"Rezultatul (n.red. - din tur) nu ne influenţează. Trebuie să jucăm mâine (n.red - marţi, 7 mai) ca şi cum nu am jucat meciul tur. Orice gând care ne vine referitor la meciul tur va fi o mare greşeală. Va fi dificil pentru că se poate întâmpla orice. S-ar putea, având în faţă un rival important, să fim învinşi. Sunt foarte buni şi au pierdut un singur meci în Premier League în acest sezon. Au un joc strategic extraordinar. La fel cum noi am reuşit să câştigăm, aşa pot face şi ei. Văzând cum este această sală de conferinţă şi cum va fi mâine stadionul, nu ai cum să te relaxezi", a spus antrenorul spaniol, care a fost întrebat şi despre absenţele jucătorilor Firmino, Salah şi Dembele:

"Sunt jucători importanţi. Vrem să se recupereze... Ar fi fost frumos să îi vedem pe toţi pe teren. Pentru noi, absenţa lui Dembele este o problemă".

Barcelona este tot mai aproape de a reuşi tripleta în acest an. Până acum, echipa blaugrana a câştigat titlul de campioană şi este calificată în finala Cupei Spaniei şi este cu un pas mai aproape de finala Ligii Campionilor

"Nu ştiu cum mă simt. La fel ca acum o săptămână. Mă ating, dar simt la fel. Mi-ar plăcea să spun că plutesc, dar nu este aşa. Am destul de multe gânduri pentru ziua de mâine, pentru a mă gândi la tripletă (n.red. -titlul, cupa şi Liga Campionilor).

 

spacer.png

 

EX-Moderator csx.usp.ro

EX-GFX Leader usp.ro

NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.