Sari la conținut

"Mai bine stai jos!" Simona Halep a ramas uluita: moment rar intalnit pe terenul de tenis! De ce a intrerupt arbitra partida


Cenzuratu

Postări Recomandate

Meciul dintre Simona Halep si Margarita Gasparyan a fost intrerupt in setul doi, la scorul de 4-2 pentru romanca din pricina crainicului complexului de la Madrid.

Acesta anunta prin statie pe ce terenuri se vor juca urmatoarele meciuri, insa informarea ajungea si pe terenul Simonei Halep si le deranja pe cele doua jucatoare. Arbitra de scaun si-a cerut scuze pentru aceste probleme tehnice si a intrerupt partida pana cand problemele cu sonorizarea s-au rezolvat.

"Mai bine luati loc!", i-a spus arbitra Simonei Halep. Cele doua jucatoare au preferat sa ramana pe teren. Meciul s-a reluat dupa o intrerupere de 2-3 minute.

"Daca nu poti invinge, asigura-te ca nu vei pierde" 
"Nu am făcut niciodată o greşeală înainte să o fac prima dată" 
"Calitatea este inutilă fără rezultate. Rezultatele fără calitate sunt plictisitoare" 
"Dacă aş fi vrut să înţelegeţi aş fi explicat mult mai bine" 
"Nu lătra dacă nu ești pregătit să muști"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.