Sari la conținut

Mircea Lucescu revine în Turcia: Va semna cu Beșiktaș și transferă și câțiva români


Dragos #USP

Postări Recomandate

Antrenorul Mircea Lucescu și-a găsit echipă, cel așa susțin jurnaliștii turci de la cotidianul Takvim. Președintele clubului Beșiktaș, Fikret Orman, urmează să facă anunțul oficial după Adunarea Generală care va avea loc pe 12 mai potrivit mediafax.

Potrivit sursei citate, tehnicianul român s-a înțeles cu oficialul grupării din Turcia și au început să facă planuri pentru următorul sezon. Lucescu Senior ar fi selectat și câțiva jucători români, dar și de la echipa fiului său, PAOK, pentru a-i transfera la Beșiktaș.

Mircea Lucescu îl va avea în staff și pe Tayfur Havutcu, antrenor care i-a fost secund în perioada în care acesta era pe banca naționalei Turciei.

Antrenorul de 73 de ani a mai pregătit-o pe echipa din Istanbul, în perioada 2002-2004, atunci când a câștigat titlul, la finalul primului sezon. Ultima echipă antrenată de Mircea Lucescu este selecționata Turciei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.