Sari la conținut

S-a întors în viitor. Actorul Michael J Fox și-a făcut primul tatuaj din viața lui, la 57 de ani


sImpLe

Postări Recomandate

S-a întors în viitor. Actorul Michael J Fox și-a făcut primul tatuaj din viața lui, la 57 de ani

 

Tatuajele nu au vârstă pentru Michael J. Fox, actorul cunoscut pentru seria de succes Înapoi în viitor. El și-a pictat brațul, pentru prima dată în viața sa, la 57 de ani.

Actorul, care în 1998 a dezvăluit că suferă de Parkinson, se bucură de viață ca la 20 de ani. Michael J. Fox a dezvăluit lumii că și-a făcut un tatuaj, primul din viața lui, acum, la 57 de ani. Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie, unde își dezvăluie brațul drept pictat la un celebru salon de tatuaje din New York, pe care l-au frecventat anterior vedete precum Demi Lovato, Justin Bieber, Bella Hadid, Miley Cyrus și Rihanna.

Actorul și-a tatuat pe braț o broască țestoasă, animal care are o însemnătate aparte pentru el. 

Proprietarul salonului a explicat pentru Inked Magazine de ce a ales Michael J. Fox să-și tatueze o țestoasă.

„Mi-a spus că a avut parte de o schimbare majoră în cariera lui atunci când s-a scăldat în Saint John. A văzut o broască țestoasă căreia îi lipsea o bucată mare din aripioară și care avea o cicatrice mare pe față. Iar acea țestoasă i-a permis să înoate alături de ea vreme de o jumătate de oră. A luat o decizie radicală imediat după aceea. Deci, acea țestoasă a fost destul de importantă pentru el”, a declarat Keith McCurdy, fără să dezvăluie care a fost decizia radicală pe care a luat-o Fox.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.