Sari la conținut

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au ales același nume pentru fetițele gemene. Are o semnificație biblică


sImpLe

Postări Recomandate

PERFECTE.RO:Valentina Pelinel și Cristi Borcea au ales același nume pentru fetițele gemene. Are o semnificație biblică

 

Fostul model internațional a dezvăluit ce nume vor purta fetițele și a  reușit să surprindă pe toată lumea. Micuțele vor purta același nu. Este un nume cu semnificașie biblică, a mărturisit Valentina în cadrul unei emisiuni TV. 

 

"Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria" a declarat Valentina pentru Star Matinal.

 

Citește și: Cele mai HOT aparitii ale Valentinei Pelinel. Cum defila pe podium în America

După trei relații și șapte copii, Cristi Borcea spune că și-a găsit în sfârșit liniștea și echilibrul alături de Valentina Pelinel. Bărbatul în vârstă de 48 de ani spune că vrea să îmbătrânească alături de frumoasa femeie pe care a făcut-o doamna Borcea la sfârșitul lunii octombrie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.