Sari la conținut

E primul din secolul 21 care face asta! Recordul incredibil stabilit de Messi aseară


sImpLe

Postări Recomandate

Lionel Messi a scris o nouă pagină de istorie în meciul Barcelonei cu Alaves, din prima etapă a noului sezon din Primera Division. 
Starul argentinian a reuşit o "dublă" în victoria cu 3-0 a catalanilor şi a devenit primul fotbalist din acest secol care înscrie în 15 sezoane consecutive din La Liga. 
  
Primul său gol a venit în stagiunea 2004-2005, iar recordul său de reuşite a fost stabilit în campionatul 2014-2015, când a marcat 38 de goluri. 
În total, cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" a ajuns deja la 385 de goluri marcate în campionat pentru Barcelona, în 419 partide jucate. 
Lionel Messi are 554 de goluri înscrise pentru Barca, în toate competiţiile, în 638 de jocuri disputate. 
Messi a marcat şi golul cu numărul 6.000 din istoria catalanilor în La Liga 
Argentinianul a cucerit până acum alături de Barcelona 33 de trofee: nouă titluri, şase Cupe, opt Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale cluburilor. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.